[col span=”1/1″ ]
[tabgroup_vertical]
[tab title=”Acqua”] LOGO ACQUA

Acqua bladen är tillverkade av bästa tänkbara gummikvalitet, vilket minimerar förslitning och maximal livslängd. Det medför en jämn och stabil rörelse över rutan och tar samtidigt bort den vägfilm som bildas av olika kemiska partiklar.

Acqua-bladen är framtaget speciellt med hänsyn tagit till bilars behov. Tack vare noggrann garanterar vi en optimal torkning även under de svåraste förhållanden. Ökad säkerhet för dig och dina medpassagerare är ett resultat av bästa tänkbara kvalitet av 100% naturgummi japansk teknologi och design.


acquamaxAquamax torkarblad är den absolut senaste design för det flesta nya moderna bilar, den är böjlig och aerodynamiskt utformad och tillverkad av högsta kvalitet 100% naturgummi. Dessa egenskaper ett jämt tryck på vindrutan, en nästan ljudlöst rörelse och förbättrad sikt. Detta garanterar en perfekt renhållning under de svåraste förhållanden. Tack vare den unika patenterade adaptersystemet passar våra torkarblad 99% av dagens bilar.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/acquamax/”]


acquatechAcuatech’s uppbyggnad av torkarbladet har med den senaste tekniken för tillverkning av gummi och den senaste adaptersystemet en perfekt passform. Det viktigaste för att ett torkarblad skall fungera är att ett jämt tryck fördelas över hela bladet. Väl beprövad teknik med den senaste utvecklingen i design och kvalitet garanterar effektivitet och funktion.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/acquatech/”]

[/tab]
[tab title=”Butzi”]

LOGO BUTZI PANTONE
Butzi is design. Butzi is style. Butzi is sport. Butzi is lifestyle.

You´ve matured and deserve a collection that has been design for you.
Now you can feel proud of your car.

[button size=”medium” style=”alert” text=”Enjoy Butzi!” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/butzi/”]

BACKSTAGE012

CORPORATE007

BUTZI RANGE

[/tab]
[tab title=”Car Deco”]

LOGO CAR DECO APAISADO

Car Deco® är det ultimata faceliftet för din bil. Förvandla din bil till en unik Limited Edition genom att välja någon av våra många exklusiva designer. Hitta din favoritdesign och uttryck dig själv!

Car Deco® är en helt ny typ av produkt som låter dig specialanpassa din bil genom att välja någon av många exklusiva designer och stilar som ex.vis. Racing, Blommor, Modern och många fler.

Car Deco® finns tillgängligt i kompletta satser eller kit avsedda för huvar, tak och sidor. Satserna är universala och passar alla bilar på marknaden med 2 olika storlekar: ”S” för 3-dörrars och små citybilar och ”M” för medium stora bilar.

Car Deco® kräver inget som helst godkännande för att få appliceras på din bil. I varje förpackning hittar du utförliga skrivna instruktioner och en DVD som guidar dig steg-för-steg genom monteringen.

Car Deco® är inte bara till för bilar: du kan använda det för att anpassa din motorcykel, scooter, laptop eller till och med din mobiltelefon och MP4-spelare. Våra Car Deco® Elements är dekaler i mindre format och följer respektive koncept.

Car Deco® vinylen är specialbehandlad för att tåla UV-strålning och hålla färgerna fräscha under lång. Car Deco® star också emot biltvättar och högtryckstvättar och har 5 års garanti.

[button size=”medium” style=”success” text=”Monteringsanvisningar” link=”https://www.youtube.com/watch?v=ifFiph-p670″ target=”_new”]   [button size=”medium” style=”success” text=”Simulator” link=”http://car-deco.com/sites/default/files/simulator/car_deco.html” target=”_new”]
[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/car-deco/”]

[/tab]
[tab title=”Car+”]
LOGO-CAR+Car+ erbjuder dig tillbehör som gör din körupplevelse så komfortabel och säker som möjligt. Produkterna är noggrant utformade och designade för maximal nytta.

Car+ riktar sig mot kvinnor och män med på krav på säkerhet, funktion och kvalitet.
Under Car+ finns några av våra andra varumärken exempelvis Aqcua torkarblad och Mr.Kleen’s bilvårdsprodukter.
Andra produkter som finns under Car+ är glödlampor, solskydd, bilmattor, bilklädslar, elartiklar, säkerhetsprodukter, hjälpmedel som ex.vis startkablar och spadar, produkter i händelse av olycka, olika typer av förvaring och hållare och produkter som är avsett att ha i garaget och mycket mer.

Car+ ligger i fronten på marknaden och lanserar ständigt nya innovativa produkter. En modern medveten familj kräver smarta, funktionella, säkra och snygga produkter och vi har med nöje antagit oss utmaning att fylla dessa krav genom Car+.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/car/”]

[/tab]
[tab title=”Husky”]
LOGO HUSKY

Husky innehåller vinterprodukter med högre kvalitet än vanlig standard.

Vår största Husky produkt är snökedjor. Sortimentet består av tre serier, Husky Classic, Husky Butzi och Husky Profesional.

Husky Classic är snökedjor tillverkade i “Alloy Steel”.
Alloy steel är en mer avancerad legering för åstadkomma bättre hållbarhet än vanligt stål som är en blandning av järn och kol, Alloy steel tål högre belastning och oxiderar inte. Dessa kedjor är tillverkade i 9mm länkar, vilket är en bra storlek för bilar i normal storlek. Vajern som placeras på baksidan av däcket är 5mm i diameter, vilket håller snökedjorna på plats.
Klämmor och hakar som håller kedjorna på plats är gjorda i en bättre kvalitet än normal standard, kedjorna är TUV GS godkända och ön-norm V5117-godkända. Ön-norm är en certifiering från Schweiz avsedd för just snökedjor och försäkrar att produkten är av mycket god kvalitet.

Husky Butzi innehåller snökedjor som är en förädlad variant av Husky Classic.
Fastsättningssystemet på framsidan är försedd med en spännanordning som alltid håller snökedjorna sträckta runt däcket. Detta är bra eftersom spänningar förändras konstant under tiden man kör.Plaströret som isolerar vajern som man placerar på baksidan av däcket är på dessa snökedjor limmat. Sammantaget är denna serien en av dem bättre snökedjor man kan köpa på marknaden.

Husky Professional bygger på samma konstruktion som Husky Classic men är utrustad med 16mm länkar tyngre fordon som stadsjeepar, vanar och bilar med en totalvikt över 3,5 ton.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/husky/”]

husky_butzi_wheel

[/tab]
[tab title=”Mr.Kleen”]
MR KLEEN LOGO-01Mr.Kleen står för kvalitet till bra pris.
Vi vill med våra bilvårdsprodukter bryta marknad och inspirerar bilägaren till att nyttja innovativa produkter som förenklar tvättmomenten

Med genomtänkta konstruktioner tar vi fram produkter som har flera syften än bara en plats på bilen, vi har det som du behöver för att få din bil skinande ren.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/mrkleen/”]

mrkleen

[/tab]
[tab title=”Pro-Logic”]
PROLOGIC-LOGO-2

Pro-Logic HID konverteringskit ger tre gånger mer ljus än en vanlig halogen lampa. Varje lampa innehåller till större del xenongas sammansättningen av dessa gaser är doserade för bästa tänkbara ljusstyrka och livslängd för den tänkbara färgtemperaturen. Dessa lampor ger därför 9% mer Lumen vid samma färgtemperatur, än vad det andra flesta HID-lampor på eftermarknaden gör.

Pro-Logic Technology är tillverkade för att ge ett 100% stabilt flöde av 22000 Volt utan några som helst svängningar, svängningar medför oerhörd stress för ballasten och förkortar livslängden dramatiskt på både ballast och lampa.
Tillverkningsprocessen är strängt bevakad för att till varje pris uppfylla de krav patenten kräver, livslängden på en Racesport HID-lampa är över 4000 timmar och det är mer än åtta gånger länge än vanliga halogen lampor.

Pro-Logic HID Xenonkit är E-märkt, E4, E26 och är godkända att användas förutsatt att övriga lokala bestämmelser följs.
Komponenterna som konverteringssatsen innehåller består av samma komponenter som levereras i fabriksnya bilar.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/prologic/”]

prologic_car

[/tab]
[tab title=”Pulse”]
PULSE
Pulse
är produkten som klarar av att hantera din tekniska vardag.

Tekniken fortskrider med stormsteg, därför måste vi hänga med. Pulse är märket som innehåller de produkter som underlättar hantering av den mobila tekniken i vardagen, vi måste underlätta hanteringen av detta för att minimera olyckor som kommer till följd av detta.
Våra produkter är robust byggda och via sin stabila plattform inte utgör något störningsmoment under din bilkörning.

Våra hållare klarar idag av de standards som sätts av tillverkare av mobiltelefoni samt surfplattor, vi kan stolt visa vår serie Pulse Mobile Pro.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/pulse/”]

bodegon soportes

[/tab]
[tab title=”Racesport”]
NY RACESPORTRacesport inriktar sig mot en ung och designmedveten målgrupp.
Varumärket har en prestigefull placering på marknaden i Sverige och associeras med sport, design och innovation. Här finns sportiga produkter som Xenonljus, LED lampor, sportstolar, rattar, mätare, solfilm, luftfilter, slutrör och även dekorativa detaljer såsom emblem, bilklädslar, bilmattor, bildeodorant, växelspaksknoppar och dekortärningar.
Alla produkter kännetecknas av en modern sportig design som ger liv åt din bil.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Se produkter” link=”https://www.sumex.se/produkt-etikett/racesport/”]

 

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories