“Bästa tiden för att plantera en ek var för 40 år sedan, Näst bästa tiden är nu”
-James Stowers

Uttrycket reflektera och beskriver vår policy perfekt.
Jag har alltid varit övertygad om att marknaden erbjuder möjligheter bortom tillfälliga omständigheter. Det är därför vår grupp fortsätter att expandera. En expansion byggd på stabilitet understött av betydande investeringar i fastigheter i länder vi väljer att etablera oss i.
Vi kan stolt påstå att Sumex är den enda spanska tillbehörsorganisationen med verskamheter i 7 länder och verskamma i över 50.

Min son har nu tagit över det jag startade för 40 år sedan, planterar ekar för framtiden idag.

Angel Canardo Perex
Grundare 1969


Sumex Group

Sumex grundades i Spaninen 1969, Från start var verksamheten ganska olik mot vad den är idag.
Sumex började som en oberoende agent med internationell handel av kemikalier och råmaterial. Verksamheten utvecklades och förändrades flertalet gånger tills idag där Sumex Group positionerat sig som en av de ledande i Europa på utveckling, tillverkning och distribution av biltillbehör. Innovation, ledande och ansvarstagande som förpliktelse ger oss den konkurrenskraftiga fördel som lett oss till vår position i förgrunden på den internationella marknaden och expansionen av våra verksamheter på många lokala marknader. Vi är verksamma i sju länder där vi äger 100% i sex länder och arbetar med lokala distributörers närvaro i ytterligare 50 länder.
De solida etiska värderingarna som fundament, tillsammans med en djup omfattande kunskap av sektorn och erkännande av våra europeiska huvudklienter, gör att vi kan försäkra att vi gör ett bra jobb!


Sumex Scandinavia AB

Sumex Scandinavia agerar som en fristående franchise under Sumex Group, vårt ansvarsområde är Skandinavien där vi verkar med flera av ländernas ledande kedjor. Vår del i gruppen är att följa marknadsutvecklingen och växa med den, ta in nya koncept och säljtekniker för att utbilda och ge stöd till återförsäljare som vill växa i takt med marknaden.
Med över 20 års erfarenhet ifrån branschen är vi övertygade om att vi besitter kunskap som kan hjälpa kunder på marknaden att utvecklas och se idéer ifrån ett annat perspektiv, där tror vi att man kan göra störst effekt.
Tillsammans med Sumex’s värderingar som fundament och den Skandinaviska marknaden som plattform kan vi lära oss och ge tillbaka flera gånger om.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories