Leveransvillkor

Leveransvillkor

1.1 Snabba leveranser

Beställningar lagda på helgfria dagar skickas inom 1-3 arbetsdagar, förutsatt att varan finns i lager.

Leveranstiden kan avvika på kampanjprodukter, vid avvikande leveranstid står detta angivet vid respektive vara och vi informerar om angiven leveranstid inte kan uppfyllas. Om vi inte levererar varan inom angiven tid har du rätt att avbryta ditt köp

2.1 Transportförfarande Privatperson

Din vara skickas med DHL till det utlämningsställe som ligger närmast den adress du anger i kassan. Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar från det att paketet anlänt, därefter skickas det tillbaka till oss.

2.2 Avisering

Leverans till DHL’s uthämtningsställe aviseras via sms eller brevavi från DHL.

2.3 Ej uthämtade paket

Om du inte hämtat ut ditt paket medför det en hanteringskostnad och grundfrakt på 249 kr inkl. moms. Därefter kan det beroende på paketets storlek och vikt även tillkomma ytterligare fraktkostnad som baseras på DHL’s fraktkostnad.

3.1 Transportförfarande Företagspaket

Din vara skickas med DHL, order lagda innan kl 12 skickas samma dag, paketet levereras inom 1-3 arbetsdagar.
Fraktpriset är 149 kr ex. moms per paket eller brev 49 kr +porto ex. moms.

4.1 Transportskador

Blir din produkt/försändelse skadad i transporten ber vi dig att anmäla händelsen till oss på info@sumex.se.
Dolda transportskador ber vi dig anmäla inom 5 dagar från mottagandet. Om du upptäcker skada på emballage eller produkt be transportören/uthämtningsstället göra en anmärkning innan du kvitterar godset.
Senast behöver felet anmälas inom rimlig tid som är 2 månader från mottagandet. Föreligger speciella omständigheter kan det anmälas senare. Underlåtelse att följa dessa riktlinjer kan resultera i att kostnaden för produkten inte ersätts av Sumex Scandinavia AB.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories